Інструкції щодо видалення даних
Вступ
Tanvelora використовує вхід через Facebook та інтеграцію з Facebook, щоб забезпечити зручність входу та інші функції. Відповідно до політики Facebook і Загального регламенту захисту даних (GDPR), користувачі мають право вимагати повного видалення своїх даних, пов’язаних з обліковим записом Facebook.
1. Як скасувати доступ програми через Facebook
Якщо ви хочете від’єднати свій обліковий запис Facebook від Tanvelora та скасувати доступ програми до ваших даних, ви можете зробити це безпосередньо з налаштувань Facebook:
- Увійдіть у свій обліковий запис Facebook, відкрийте меню "Налаштування та конфіденційність" і натисніть "Налаштування".
- У меню ліворуч (або Розділ безпеки), знайдіть і натисніть на "Програми та веб-сайти".
- Знайдіть Tanvelora у списку активних програм і веб-сайтів.
- Натисніть кнопку "Видалити" біля назви програми.
- З'явиться діалогове вікно підтвердження. За бажанням ви можете встановити прапорець, щоб видалити будь-які публікації чи дії, які програма могла опублікувати від вашого імені.
- Натисніть "Видалити" ще раз, щоб підтвердити.
Після цього кроку Tanvelora більше не матиме доступу до вашого облікового запису Facebook.
2. Як подати запит на повне видалення даних із серверів Tanvelora
Видалення програми в налаштуваннях Facebook лише скасовує майбутній доступ. Щоб повністю видалити всі дані, які ми вже зібрали або зберегли на наших серверах (включаючи ваш профіль), виконайте такі дії:
- Надішліть електронний лист на адресу [email protected] з адреси електронної пошти, пов’язаної з вашим обліковим записом Tanvelora.
- У рядку теми напишіть: "Запит на видалення даних".
- У тексті електронного листа підтвердьте свій намір повністю видалити ваш обліковий запис і всі пов’язані з ним особисті дані. Укажіть своє ім’я чи ідентифікатор облікового запису для ідентифікації.
Наша команда підтримки обробить ваш запит і остаточно видалить ваш обліковий запис, дані профілю та будь-яку збережену інформацію протягом 7 робочих днів. Після успішного видалення ви отримаєте електронний лист із підтвердженням.
Які дані буде видалено?
- Інформація вашого профілю (ім’я, адреса електронної пошти).
- Ваші токени доступу та з’єднання з Facebook.
- Історія використання вашої платформи та вміст.
Примітка: певні дані про платежі та виставлення рахунків можуть зберігатися протягом довшого періоду виключно з метою дотримання податкового та бухгалтерського законодавства вимоги.